Al onze menu's zijn bereid met dagverse seizoensproducten.
De hiernaast vermelde menu's gelden dus slechts als voorbeeld.
Met al uw vragen of wensen kunt u steeds bij de chef terecht.
Mogen wij vragen om per tafel te kiezen voor dezelfde gerechten.
Graag vooraf eventuele allergieën of andere bijzonderheden vermelden.
De prijs is inclusief brood en wijn naar believen, water en koffie.
Mogelijkheid tot het verkrijgen van een lekker lunchpakket met marktproducten, aangepast aan uw wensen voor slechts 15 euro/persoon
68 euro/persoon
Carpaccio van rund met truffelolie & Parmezaanse kaas Reggiano
OF
Tartaar van Schotse zalm met limoen en roze peper
****
Kabeljauwhaasje in een botersausje en een mousseline van aardappelen op Joël Robuchons wijze
Marktgroente
Lamsfilet met kruidenkorst,
Vleesjus en fijngehakte peterselie
Gratin dauphinois
Seizoensgroente
Perengebak van bladerdeeg
Karamel met gezouten boter
Regionale platte kaas
Crumble van speculoos
Coulis van verse frambozen
77 of 86 euro/persoon
Pompoenroomsoep
Cromesqui van comtékaas
Groentesoep van de dag
Assortiment van 5 kazen